Adjunct directeur OCR REG-DG

Ik ben verheugd dat ik jullie mede mag delen dat wij een adjunct directeur OCR REG-DG hebben benoemd. Jolien Ligtenberg (1983) treedt in dienst bij Attendiz en volgt daarmee het interim-adjunct schap van Arno Lentfert op. De benoemings- en adviescommissie was unaniem positief over de beoordeling van Jolien. Jolien heeft ervaring in het VO alsook in het praktijkonderwijs. Ze heeft zich gepresenteerd als een optimistische collega die missie en visie als vertrekpunt ziet, werkt vanuit de gedachten dat teams aan de basis staan, evalueert om te handelen en ze werkt vanuit ‘de bedoeling’. Deze principes en eigenschappen sluiten goed aan bij het karakter van onze organisatie en de uitdagingen die ervoor OCR nog liggen.

We wensen Jolien heel veel werkplezier toe en zien ernaar uit haar gauw weer te ontmoeten!

Jolien stelt zichzelf graag aan jullie voor:

Ik heb een nieuwe baan… Het moet nog even landen, maar dat ik er enorm blij mee ben is een feit! Graag stel ik me kort even voor.

Ik ben Jolien Ligtenberg; geboren en opgegroeid op een boerderij in Zuna. Ik ben getrouwd met Rudy en samen met onze twee kinderen wonen we in Rijssen. Ik houd van goede gesprekken, gezelligheid en word erg blij van een stedentrip of rondreis. Maar nérgens ben ik zo fanatiek als op het voetbalveld.

Zo’n zestien jaar geleden startte ik als mentor in het praktijkonderwijs. Daar merkte ik hoe groot mijn passie voor leerlingen is voor wie succeservaringen en zelfvertrouwen niet vanzelfsprekend zijn. Deze passie nam ik mee in mijn werk als unitleider binnen het VMBO. Het is mijn drijfveer om, sámen met het team, onderwijs te creëren dat passend én betekenisvol is voor íedere leerling. Als het niet linksom kan, dan zoeken we wel een andere weg.

Ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten en te ontdekken hoe we sámen van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de leerlingen én het onderwijs van het OCR.

Groeten,
Jolien Ligtenberg

Jolien Ligtenberg