Gezocht: Jongeren met een motorische beperking

Ready to sport!

Sportdagen voor jongeren met een motorische beperking

De Rabobank Foundation gaat de gehandicaptensport in Nederland versterken, door met name meer mogelijkheden te creëren voor jongeren (t/m 20 jaar) met een motorische beperking. In samenwerking met NOC*NSF worden de komende jaren meerdere Ready to sport!-dagen georganiseerd, om zoveel mogelijk jongeren in deze doelgroep kennis te laten maken met verschillende sport- en beweegvormen, zodat ze het plezier van sport kunnen ervaren. Tijdens deze dagen krijgen ze de kans om allerlei sporten te beoefenen en worden ze uitgedaagd om hun grenzen te verleggen.

Waar wordt Ready to sport! georganiseerd?

In totaal worden in 2017 negen dagen georganiseerd, in de maanden juli t/m november, in de weekends. De eerste dag is inmiddels definitief gepland: op zaterdag 15 juli op Papendal in Arnhem! Dit is tevens de officiële aftrap van het project en de samenwerking tussen de Rabobank Foundation en NOC*NSF. De volledige lijst met data en locaties vind je hieronder:

– 15 juli Papendal (Sporthal Zuid)
– 9 september Rotterdam
– 23 september Amsterdam (Friendship Centre/ALO)
– 30 september Den Haag (Sportcampus Zuiderpark)
– 7 oktober Eindhoven (Sporthal de Vijfkamp)
– 14 oktober Heerenveen (Sportstad Heerenveen)
– 21 oktober Zwolle (Windesheim)
– 28 oktober Beek (De Haamen)
– 4 november Utrecht (Nieuw Welgelegen)

Klik hier om je aan te melden voor de Ready to sport!-dag op zaterdag 15 juli op Papendal!

Meer weten over Ready to sport! of je alvast aanmelden voor één van de dagen? Mail dan naar gehandicaptensport@nocnsf.nl.