Stichting Opkikker

Stichting Opkikker

Hallo ik ben Mieke van den Berg uit ML6 en ik ben sinds kort ambassadeur van stichting opkikker geworden. Stichting Opkikker is een stichting die gezinnen met een langdurig ziek kind een opkikkerdag bezorgt. Er is toen ik twee jaar was ontdekt dat ik coeliakie heb en sinds twee jaar weet ik dat ik kenmerken heb van een nog onbekend verwant syndroom (Coffin-Syris), wat mijn beperkingen verklaart. Daarom heeft mijn kinderarts mij opgegeven voor zo’n dag en mocht ik afgelopen november dit beleven, samen met 50 andere gezinnen. Elk jaar krijgen 2000 gezinnen de kans om zo’n dag te beleven.

Het was een dag die superleuk was…. alleen maar genieten samen met mijn vader, moeder en zus Vera. We werden oa verkleed als koning en koningin en prinsessen en mochten in een koets met echte paarden en we hebben tsjakka-champagne met 0,01% aardbei (volgens de lakei) gedronken in het kasteel. Ook hebben we mooie foto’s gemaakt en hebben zo nog een blijvende herinnering. Omdat ik zo enthousiast was hebben ze mij gevraagd om ambassadeur te worden. Hierdoor kan ik anderen ook zo’n mooie dag geven, dus probeer ik geld in te zamelen. Dit doe ik doormiddel van onder andere de oude mobieltjes-actie. Heeft u nog zo’n koelkast-model in de lade liggen? gooi hem in de doos die nu bij de ingang voor het raam bij de receptie staat!

Bij mij in de klas staat ook een verzameldoos!

Stichting Opkikker krijgt €2,50 per mobieltje.

Dit jaar hebben we als stichting al meer dan 4000 mobieltjes opgehaald!

Dus……… u helpt toch ook mee?!

Als u nog vragen heeft, kom dan naar mij toe, dan kan ik je er nog meer over vertellen! Je kan ook informatie op de site lezen: www.opkikker.nl

Groetjes,

Mieke van den Berg,

Ambassadeur Stichting Opkikker

Images[2] Opkikker4
Images[2] Opkikker4
Casper Opkikker[1]
Images[5] Opkikker
Images[3] Opkikker1
Images[2] Opkikker4Casper Opkikker[1]Images[5] OpkikkerImages[3] Opkikker1