Winterinstuif Passend voetbal Juliana Hengelo

 

Winterinstuif passend voetbal Juliana Hengelo

In de winter te koud om buiten te voetballen?

Bij Passend voetbal Juliana’32 zijn barre weersomstandigheden in de winter geen probleem.

In samenwerking met gemeente Hengelo, Special Heroes en Wijkracht kunnen jongens en meisjes tussen de 5-13 jaar met autisme, ADHD, licht motorische beperking, gedragsuitdagingen die niet regulier kunnen voetballen, maar zich ook niet thuis voelen in een G-voetbalteam gratis mee doen met onze voetbaltraining in de gymzaal. Hiervoor is het dragen van sportkleding en zaalgymschoenen zeer gewenst.

Vanaf 11 januari t/m 22 februari 2018 trainen wij elke donderdag van 17-18 uur in gymzaal A. Brucknerstraat 85 in Hengelo( i.v.m. wegwerkzaamheden in de Mozartlaan is de gymzaal bereikbar via de Griegstraat of Schutzstraat). Na deze periode trainen we op ons sportpark Groot-Driene en ben je ook van harte welkom.

Tijdens de gestructureerde training onder begeleiding van ervaren trainers en pedagogische begeleiding staat veiligheid, duidelijkheid en plezier voorop. De trainingen zijn voorspelbaar en gestructureerd. Door middel van vriendelijkheid én duidelijkheid, respect én regels, heeft de speler de mogelijkheid om op zijn eigen manier plezier aan voetbal te beleven.

Aanmelding voor deze training en voor vragen kunt u mailen met passendvoetbal@svjuliana32.nl Of zie www.svjuliana32.nl teams/passend voetbal