workshop percussie leerlingen VSO AGL

Op dinsdag 5 september kregen de leerlingen van de AGL leerstroom een workshop percussie.

Sommige leerlingen waren niet enthousiast toen ze te horen kregen dat we een workshop percussie gingen doen. Dit alles veranderde op het moment dat we in de hal kwamen en ze zagen wat er allemaal klaar stond. De leerlingen zochten een plekje en de workshop begon.

Lloyd Terborg, die de workshop leidde, begon met zichzelf op een leuke manier voor te stellen. Daarna waren alle leerlingen (30) aan de beurt.

Een ieder stelde zich op een voor hem/haar fijne manier voor. Lloyd wist direct alle namen en sprak leerlingen met hun naam aan.

De workshop was een leuke manier om met percussie in aanraking te komen. De leerlingen werden enthousiast en trommelden er lustig op los.

Met de nodige humor van Lloyd kwam het tot een leuke afsluiting waarbij een geslaagde poging werd gedaan om een nummer ten gehore te brengen.

Lloyd wist de leerlingen te boeien met zijn aanpak en manier van werken. Ook accepteerden ze correcties van hem zonder dat de leerlingen boos werden. Bij het nabespreken vertelden de leerlingen het erg leuk en boeiend gevonden te hebben. Ze vertelden zelfs dat ze bij in eerste instantie dachten dat het niet leuk zou zijn maar na afloop waren ze enthousiast geworden, dus zeker voor herhaling vatbaar.

Complimenten voor Lloyd!