Even voorstellen

Mijn eerste werkweek bij OCR – De Meander zit erop! Zoals jullie weten zal ik Tessa Pierik gaan opvolgen tot in elk geval 1 oktober. Deze periode zal tevens gebruikt worden om onderzoek te doen naar de structuur van de leiding en sturing van OCR – De Meander en De Huifkar. Ik zal jullie op gezette tijden op de hoogte houden over de ontwikkelingen hieromtrent.

Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om me in deze brief aan jullie voor te stellen. Ik ben Hilke Brughuis, 40 jaar. Ik woon in Hengelo, samen met Gerald en onze 3 kinderen Stijn (7), Rens (5) en Maud (3). In mijn vrije tijd mag ik graag sporten en lezen.

Inmiddels ben ik al ruim twintig jaar werkzaam bij Attendiz (en haar voorgangers). Mijn
roots liggen in het cluster IV-onderwijs. Ik heb 16 jaar gewerkt bij SO Onder de Kap, VSO Onder de Kap en de reboundvoorziening Perspectief; in eerste instantie als leerkracht, later
als adjunct-directeur. Eind 2017 was het tijd voor een frisse start en toen heb ik als
directeur de overstap gemaakt naar VSO Het Mozaïek in Almelo. Hier heb ik, samen met het team, mooie stappen kunnen zetten in de (door)ontwikkeling van de school.

Bij OCR – De Meander hoop ik ook een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de school, door verbinding te maken en duidelijke lijnen uit te zetten. Samen met de teams wil ik verder bouwen aan een school waar talenten worden benut, waar je gezien wordt en waar gedacht wordt in kansen en mogelijkheden om optimale resultaten te halen.

De komende periode ga ik op de diverse afdelingen kennismaken en meedraaien. Ik vind het belangrijk om betrokken en zichtbaar te zijn. Ik hoop dat jullie dat als
ouders/verzorgers ook snel zullen merken, dus weet dat mijn deur altijd open staat als
jullie vragen/opmerkingen hebben of even iets kwijt willen. Ik ben in principe iedere dag aanwezig, behalve de donderdag.

Ik heb ontzettend veel zin om hier aan de slag te gaan en kijk uit naar onze samenwerking.

Met vriendelijke groet,

Hilke Brughuis
Interim directeur

Heeft u een vraag?
Kies hieronder hoe u het liefst contact met ons opneemt.
OCR
De Meander
X
X