Care4Kids Event

PERSBERICHT

Inschrijving Care4Kids Event Heino 2017 van start.

Zorggezinnen uit heel Nederland kunnen zich tot 1 mei a.s. aanmelden of aangemeld worden voor het Care4Kids Event. Dit is hét gratis verwenweekend voor gezinnen met een zorgvraag. De Care4Foundation organiseert dit evenement omdat onbezorgd samen zijn voor deze gezinnen niet vanzelfsprekend is. In aanmerking komen gezinnen van wie minimaal één gezinslid een beperking heeft of ziek is.

Van 22 september t/m 25 september 2017 vindt het negende Care4Kids Event plaats. Een dertigtal zorggezinnen wordt dan in de watten gelegd op Vakantiepark Landgoed Old Heino. Ieder gezin beschikt over een eigen (aangepaste) vakantiewoning. Er is een uitgebreid activiteitenprogramma voor jong en oud en alle maaltijden zijn geheel verzorgd. Het verwenweekend wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers, sponsoren en de Care4Foundation. Hoofdsponsor is de landelijke zorgorganisatie ECR, European Care Residences www.ecr.eu.

Aanmelden

Gezinnen kunnen zich tot 1 mei 2017 aanmelden of door derden worden aangemeld. Kijk voor meer informatie of een aanmeldformulier op onze website www.care4kidsevent.nl/gezinnen.

Sponsoring en donaties

Donaties zijn van harte welkom en kunnen worden overgemaakt op IBAN NL06 INGB 0000 0075 75 ten name van Stichting Care4Foundation te Amsterdam. Giften zijn fiscaal aftrekbaar (ANBI-verklaring). Kijk voor de mogelijkheden van sponsoring op onze website www.care4kidsevent.nl/sponsors of neem contact op met info@care4foundation.nl.